De series van week 18: Jupiter’s Legacy, Vincenzo en Star Wars: The Bad Batch

On demand Superhelden met problemen en een nieuwe Star Wars-serie.
STEVE WILKIE/NETFLIX

Jupiter’s Legacy

Een serie voor liefhebbers van The Boys, uit de koker van stripboekenschrijver Mark Millar (Kick-Ass). Jupiter’s Legacy volgt superhelden die al bijna een eeuw de wereld beschermen. Ze worden oud, maar hun kinderen zijn nog lang niet klaar om in hun voetsporen te treden. Netflix, 8 afleveringen.

Vincenzo

Misdaadserie over een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat. Park Joo-Hyeong vertrok op achtjarige leeftijd naar Italië en werkt daar onder de naam Vincenzo Casano als consigliere voor de maffia. Hij vlucht naar moederland Zuid-Korea wanneer een bende-oorlog uitbreekt. Netflix, 20 afleveringen (vanaf zondag).

Star Wars: The Bad Batch

Aan nieuwe Star Wars-content voorlopig geen gebrek. De animatieserie The Bad Batch is een vervolg op The Clone Wars. Clone Force 99 is een rebelse groep kloonsoldaten. Na de Clone Wars nemen ze als huurlingen gevaarlijke missies aan. Disney+ , wekelijks (elke woensdag).

Mythic Quest S2

Een van de betere series van Apple begint aan een tweede seizoen. Deze sitcom speelt zich af op het kantoor van een grote game-ontwikkelaar. Narcistische baas Ian Grimm en hoofdprogrammeur Poppy Li voelen in het tweede seizoen grote druk bij het maken van een nieuwe versie van hun populaire fantasygame Mythic Quest. Apple TV+, wekelijks.